Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (3.17 secunde)
Cu atmosfera incredibila de sarbatoare, meniuri delicioase si divertisment live de 5 stele, nu exista o locatie mai buna pentru a incepe o noua etapa din viata si pentru a sarbatori anul 2018.
"Daca tinzi spre Luna, cu siguranta vei ajunge una dintre stele!" Pot spune cu mandrie ca am reusit sa fac in viata tot ce am visat si asa cum aceeasi prietena ne-a mai spus:
"Daca tinzi spre Luna, cu siguranta vei ajunge una dintre stele!" Pot spune cu mandrie ca am reusit sa fac in viata tot ce am visat si asa cum aceeasi prietena ne-a mai spus:
Zice Basescu presedintele ca Uniunea Europeana este ca un restaurant de cinci stele pentru noi, romanii.
In ultimul week-end, o camera la un hotel de doua stele costa intre 250 si 280 de lei pe noapte, iar la un hotel de trei stele, intre 300 si 350 de lei.
Cei doi se logodesc in taina, intr-un parc, la Lacuri, intr-un cadru aproape mioritic, noaptea, sub stele. Baiadera sfanta, Maitreyi oficiaza slujba cu solemnitate, rosteste, adresandu-se cerului cu stele, padurii, pamantului, un legamant de inaltatoare frumuste, poem al iubirii si statorniciei:
Au fost scanate atunci doua stele asemanatoare Soarelui. ... S-a crezut o clipa ca s-au descoperit astfel de "faruri", dar la putin timp dupa aceea s-a vazut ca semnalele au explicatii naturale (rotirea incredibil de rapida a unor stele neutronice);
Galaxia noastra, numita si Calea Lactee, cuprinde circa 400 miliarde de stele. Facand un calcul in care luam in considerare toate conditiile necesare dezvoltarii unei biosfere, cunoscute la ora actuala, rezulta ca in preajma acestor stele ar putea exista circa 20 de milioane de planete apte sa gazduiasca viata.
Dimpotriva, cercetatorii care sustin ca viata inteligenta extraterestra ar putea fi undeva, acolo, la o distanta de foarte multi ani-lumina, si asta doar pe baza numarului de stele si de planete, dar cu dovezi directe zero, vor fi foarte respectati.
Pana la ora actuala - spune Kaku - au fost catalogate si verificate patru mii de planete care se rotesc in jurul altor stele.
El a estimat ca in galaxie exista aproximativ 300 de miliarde de stele, multe dintre ele cu miliarde de ani mai batrane decat Soarele si gazduind planete locuibile. ... Poate ca, din fericire, distantele dintre stele sunt foarte mari.
Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: ... Mauritius este un loc elegant, de cinci stele, cu hoteluri de lux, spa-uri, cluburi de golf, infrastructura turistica.
Ca o paranteza, hotelul Fantasy Beach afiseaza complet ilegal cele 4 stele de la intrare, in conditiile in care actele Ministerului ii acorda doar 3 stele, aceasta fiind doar una din lungul sir de ilegalitati prezente la hotelul deputatului care a dat afara din Romania celebrul lant hotelier RIU, pagubit cu aproape 300.000 de euro.
Prin aceste colaborari vom putea repozitiona sanatoriul nostru pe piata europeana a balneologiei prin servicii de calitate si conditii in regim hotelier de 4 stele", a mai explicat Bourceanu.
715,04 metri patrati, situat pe strada Teilor, din Mangalia, pe care se ridica hotelul Zefir, de 2 stele, cu 3 etaje, folosit pana acum de SPP-istii care veneau vara sa se trateze la Sanatoriul Balnear.
Dupa aceasta, actele pentru care guvernul si-a asumat raspunderea se considera adoptate. "Sa privim catre stele, chiar daca stam in noroi!", a spus Predoiu, parafrazandu-l pe scriitorul Oscar Wilde.
Vantu a mai sustinut ca a vorbit cu Mircea Geoana subiecte economice, dar si ca au palavragit "cate in luna si in stele". ... In seara aceea, pur si simplu, am palavragit cate in luna si in stele", a explicat acesta, intr-un interviu acordat HotNews si preluat de NewsIn.
Un cer de stele dedesubt/ Deasupra-i cer de stele/ Parea un fulger neā€˜ntrerupt/ Ratacitor prin ele. Si, totusi, sa nu-l fi distras nimic pe acest Luceafar al politicii romanesti?
De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive de 5 stele la Hotel Phoenicia din Capitala:
Cu multe stele. ... Cum a putut si cum poate conduce domnul Gabriel Oprea, in uniforma, cu epoleti si cu multe stele, una sau alta dintre institutiile demilitarizate?
google-analytics.com